INSPIRATION KAKELUGNAR

Här visas ett urval av bilder på våra kakelugnar i verkliga miljöer
Dela gärna ett foto av din kakelugn från Gabriel och låt den synas i bildflödet.
Se till att tagga din bild med @gabrielkakelugnar och använd #gabrielkakelugnar

Kommer aldrig lämna soffan, kan inte se mig mätt på vår nya kakelugn. Vår julklapp till oss själva & till huset. Får vänta fyra veckor innan vi får elda men det gör inget, den är ett smycke i sig själv. Modellen heter Tillinge från gabrielkakelugnar skurupsbrasvarmebutik som varsamt har monterat den hann knappt lämna huset innan jag hängde upp en krans. På bordet skymtar första julbuketten i en auktionsfyndad engelsk kanna från Arthur Wood, kanske veckans #veckansfredagsvas hos hillerstromska Är nog decembers gråaste dag - men vad gör det när jag bara skall ligga här & njuta. Fin fredag 🌿 ...

236 68

God morgen alle sammen der ute🧡
Måtte dere få en nydelig høst dag🤎

Vi pakker og drar på hytta i Flåte noen dager. Hvis dere vil være med kommer det nok litt på story her😊 Vi slapper av her hjemme og men ikke som på hytta🧡

#høst
#dansksvenskgårdshund
#gabrielsenkakkelovner
#gabrielkakelugnar
#kakkelovn
#kakelugn
#ostrekultur
#ribbangrön
#veronagrå
#historiskefliser
#fjellfurufraskjåk
#byggogbevar
#norskehjem
#norskehjemoginteriør
#vakrehjemoginteriør
#levlandlig
#landlighjem
#lantligt
#lantligahem
#gårdshusanno1840
#farmhousekitchen
#farmhouse
#oldhouse
#underbaraboning
...

753 44

Första proveldningen hemma hos kund är alltid speciell! Här brinner det i en vacker kakelugn från Gabriel Kakelugnar⁠

jarna@eldabutiken.se⁠

#kamin #braskamin #kassett #gabrielkakelugnar #elda #myselda #eldabutiken #järna #södertälje #gnesta #kominivärmen
...

22 1

DET VIKTIGASTE AV ALLT

Investera i något som står kvar för att värma kommande generationer, lika tidlös som modern

En kakelugn från Gabriel är ett utmärkt val i både äldre och nya välisolerade hus. Till skillnad från en braskamin avger en kakelugn värme under lång tid, vilket ger ett skönare inomhusklimat. En kombination av modern förbränningsteknik och kakelugnens geniala princip ger en exceptionellt hög verkningsgrad och mycket låga emissioner. Kakelugnens höga verkningsgrad innebär också lägre uppvärmningskostnader jämfört med eldning i en braskamin.

En kakelugn är ett hållbart val för dig och för generationer som följer.

MER OM KAKELUGNENS FÖRDELAR
Låt kakelugnen få en plats i bostadens värmesystem. Oavsett höga energipriser, strömbortfall eller brist på sol och vind skänker kakelugnen värme, ljus och trygghet i generationer.
Solenergi
Fossilfria transportmedel

FRAMTIDENS BOSTAD

Kakelugnen är det trygga och långsiktiga valet

Kakelugnen är mer än en vacker inredningsdetalj som skänker ljus och glädje. Den är också ett utmärkt komplement i bostadens uppvärmningssystem som oberoende av externa faktorer tryggt säkrar värme och ljus i hemmet. När du väljer en kakelugn gör du dina val med både hjärtat och hjärnan.

Läs mer

Sedan urminnes tider har elden och eldstaden varit det som värmt våra bostäder. Lyckligtvis går utvecklingen framåt och idag finns en mängd alternativ som kan användas som primär värmekälla. Tänkvärt är dock att i stort sett samtliga av dagens moderna uppvärmningsalternativ är beroende av el för att fungera.

Kakelugnen skänker värme, ljus och trygghet oberoende av strömbortfall, höga energipriser eller brist på sol och vind.

Det är därför vi menar att kakelugnen, med dess utmärkta och beprövade egenskaper som värmekälla, borde utgöra en självklar del av ett modernt uppvärmningssystem.

DITT HEM - DINA VAL

Matcha kakelugnen efter din stil. Vår hantverksmässiga tillverkning ger oss möjlighet att anpassa din kakelugn efter dina unika önskemål.
Våga utmana oss, vi vill göra dig nöjd!