INSPIRATION KAKELUGNAR

Här visas ett urval av bilder på våra kakelugnar i verkliga miljöer
Dela gärna ett foto av din kakelugn från Gabriel och låt den synas i bildflödet.
Se till att tagga din bild med @gabrielkakelugnar och använd #gabrielkakelugnar

Kommer aldrig lämna soffan, kan inte se mig mätt på vår nya kakelugn. Vår julklapp till oss själva & till huset. Får vänta fyra veckor innan vi får elda men det gör inget, den är ett smycke i sig själv. Modellen heter Tillinge från gabrielkakelugnar skurupsbrasvarmebutik som varsamt har monterat den hann knappt lämna huset innan jag hängde upp en krans. På bordet skymtar första julbuketten i en auktionsfyndad engelsk kanna från Arthur Wood, kanske veckans #veckansfredagsvas hos hillerstromska Är nog decembers gråaste dag - men vad gör det när jag bara skall ligga här & njuta. Fin fredag 🌿 ...

237 68

Jonas inspekterar vår kronjuvel. 💎

#gabrielkakelugnar #säfflebyggkomponenter #mitteksjöhus #eksjöhus #sätesgården #byggahus2022
...

72 7

God morgen alle sammen der ute🧡
Måtte dere få en nydelig høst dag🤎

Vi pakker og drar på hytta i Flåte noen dager. Hvis dere vil være med kommer det nok litt på story her😊 Vi slapper av her hjemme og men ikke som på hytta🧡

#høst
#dansksvenskgårdshund
#gabrielsenkakkelovner
#gabrielkakelugnar
#kakkelovn
#kakelugn
#ostrekultur
#ribbangrön
#veronagrå
#historiskefliser
#fjellfurufraskjåk
#byggogbevar
#norskehjem
#norskehjemoginteriør
#vakrehjemoginteriør
#levlandlig
#landlighjem
#lantligt
#lantligahem
#gårdshusanno1840
#farmhousekitchen
#farmhouse
#oldhouse
#underbaraboning
...

729 44

Det bästa valet vi gjorde när vi byggde huset var att sätta in en #gabrielkakelugn Den är lika vacker när man eldar som när man inte gör det. Älskar den! #gabrielkakelugnar #kakelugn #interiordesign #scandinaviandesign #inredningsinspiration ...

32 5

Kaakeliuuni on monen kodin sydän! Kungsholm -kaakeliuuneja on valmistettu samassa tehtaassa Ruotsissa jo vuodesta 1925 lähtien. Uunin ulkomuoto on edelleen sama, vaikka sisäosaan on tehty ajanmukaisia uudistuksia. Uuni varaa ja luovuttaa lämpöä - niinkuin se on tehnyt jo vuosikymmeniä!
#domusclassica #gabrielkakelugnar #kaakeliuuni #lämpöätupaan #perinteinenlämmitys #pelastetaanvanhattalot
...

149 2

𝕂ö𝕜, 𝕘𝕠𝕝𝕧 𝕠𝕔𝕙 𝕜𝕒𝕜𝕖𝕝𝕦𝕘𝕟 ä𝕣 𝕓𝕖𝕤𝕥ä𝕞𝕥. 𝔾𝕦𝕕 𝕧𝕒 𝕤𝕜ö𝕟𝕥, 𝕟𝕦 ä𝕣 𝕧𝕚 𝕜𝕝𝕒𝕣𝕒 𝕤𝕟𝕒𝕣𝕥 𝕥ä𝕟𝕜𝕥𝕖 𝕛𝕒𝕘 𝕙ä𝕣 𝕠𝕞 𝕕𝕒𝕘𝕖𝕟😅…

Tills jag kom på att vi om några månader ska vi välja kakel till badrummen och klinkers till hall & kapprum. Sen är det färgsättning av alla rum, tapeter & målning… därefter elen… spotar i fönster? Extra uttag… sen ska vi ta tag i trädgård och utemiljön… plattor? Sten? Buskar? Carport…. Förråd osv.

Men det blir roligt sen, ca år 2038 när allt är klart, då ska jag njuta 😂🤎.

(Ritningen är från innan vi gjorde alla ändringar).
...

216 20

Fredagskväll! #kakelugn #gabrielkakelugn #gabrielkakelugnar #eldstad #kakelugnspecialisten #fireplace #fireplacedecor #skultuna #skultunamessingsbruk #kristianvedelbird #kristianvedel #interiordesign #livingroom #homedecor #scandinavianhome ...

31 0

DET VIKTIGASTE AV ALLT

Investera i något som står kvar för att värma kommande generationer, lika tidlös som modern

En kakelugn från Gabriel är ett utmärkt val i både äldre och nya välisolerade hus. Till skillnad från en braskamin avger en kakelugn värme under lång tid, vilket ger ett skönare inomhusklimat. En kombination av modern förbränningsteknik och kakelugnens geniala princip ger en exceptionellt hög verkningsgrad och mycket låga emissioner. Kakelugnens höga verkningsgrad innebär också lägre uppvärmningskostnader jämfört med eldning i en braskamin.

En kakelugn är ett hållbart val för dig och för generationer som följer.

MER OM KAKELUGNENS FÖRDELAR
Låt kakelugnen få en plats i bostadens värmesystem. Oavsett höga energipriser, strömbortfall eller brist på sol och vind skänker kakelugnen värme, ljus och trygghet i generationer.
Solenergi
Fossilfria transportmedel

FRAMTIDENS BOSTAD

Kakelugnen är det trygga och långsiktiga valet

Kakelugnen är mer än en vacker inredningsdetalj som skänker ljus och glädje. Den är också ett utmärkt komplement i bostadens uppvärmningssystem som oberoende av externa faktorer tryggt säkrar värme och ljus i hemmet. När du väljer en kakelugn gör du dina val med både hjärtat och hjärnan.

Läs mer

Sedan urminnes tider har elden och eldstaden varit det som värmt våra bostäder. Lyckligtvis går utvecklingen framåt och idag finns en mängd alternativ som kan användas som primär värmekälla. Tänkvärt är dock att i stort sett samtliga av dagens moderna uppvärmningsalternativ är beroende av el för att fungera.

Kakelugnen skänker värme, ljus och trygghet oberoende av strömbortfall, höga energipriser eller brist på sol och vind.

Det är därför vi menar att kakelugnen, med dess utmärkta och beprövade egenskaper som värmekälla, borde utgöra en självklar del av ett modernt uppvärmningssystem.

DITT HEM - DINA VAL

Matcha kakelugnen efter din stil. Vår hantverksmässiga tillverkning ger oss möjlighet att anpassa din kakelugn efter dina unika önskemål.
Våga utmana oss, vi vill göra dig nöjd!