INSPIRATION KAKELUGNAR

Låt dig inspireras av våra kakelugnar i verkliga miljöer
Dela gärna ett foto av din kakelugn från Gabriel och låt den synas i bildflödet.
Se till att tagga din bild med @gabrielkakelugnar och använd #gabrielkakelugnar

God morgen alle sammen der ute🧡
Måtte dere få en nydelig høst dag🤎

Vi pakker og drar på hytta i Flåte noen dager. Hvis dere vil være med kommer det nok litt på story her😊 Vi slapper av her hjemme og men ikke som på hytta🧡

#høst
#dansksvenskgårdshund
#gabrielsenkakkelovner
#gabrielkakelugnar
#kakkelovn
#kakelugn
#ostrekultur
#ribbangrön
#veronagrå
#historiskefliser
#fjellfurufraskjåk
#byggogbevar
#norskehjem
#norskehjemoginteriør
#vakrehjemoginteriør
#levlandlig
#landlighjem
#lantligt
#lantligahem
#gårdshusanno1840
#farmhousekitchen
#farmhouse
#oldhouse
#underbaraboning
...

758 44

Kaakeliuuni on monen kodin sydän! Kungsholm -kaakeliuuneja on valmistettu samassa tehtaassa Ruotsissa jo vuodesta 1925 lähtien. Uunin ulkomuoto on edelleen sama, vaikka sisäosaan on tehty ajanmukaisia uudistuksia. Uuni varaa ja luovuttaa lämpöä - niinkuin se on tehnyt jo vuosikymmeniä!
#domusclassica #gabrielkakelugnar #kaakeliuuni #lämpöätupaan #perinteinenlämmitys #pelastetaanvanhattalot
...

150 2

Påskveckan är här och hela familjen går på en veckas ledighet 🙏🏼
Här ska det rivas garagetak, delas dahliaknölar och mysa med kycklingar 🐥#renoveragamlahus #renovera #renovering #gamlamöbler #gammalthus #gammalthuspålandet #inredning #inredningsinspo #inredningsdetaljer #inredningsinspiration #sekelskifteshus #sekelskifte #kakelugn #mässing #hemilantligstil #hemljuvahem #nordiskehjem #ikeakök #kitcheninspo #köksinspiration #vakrehjemoginteriør #heminredning #vår #springflowers #gabrielkakelugnar gabrielkakelugnar
...

49 0

Långt ifrån klart, men redan superfint! Får lust att tända ljus där ikväll🤪 Att spendera karantän med att bygga kakelugn hör kanske inte till vanligheterna, men det är lite så vi jobbar. Att fånga tillfällena och göra det bästa av situationen. Bara en i familjen som testat positivt, alla är friska i nuläget och vi ser fram emot att komma ut i friheten😅
~
~
~
#kakelugn #gabrielkakelugnar #vibyggersjälva #tavarapådagen #karantän #sandbergstapeter #sandbergonthewall #underbaraboning #husoghjem #husochhem
...

281 24

DET VIKTIGASTE AV ALLT

Investera i något som står kvar för att värma kommande generationer, lika tidlös som modern

En kakelugn från Gabriel är ett utmärkt val i både äldre och nya välisolerade hus. Till skillnad från en braskamin avger en kakelugn värme under lång tid, vilket ger ett skönare inomhusklimat. En kombination av modern förbränningsteknik och kakelugnens geniala princip ger en exceptionellt hög verkningsgrad och mycket låga emissioner. Kakelugnens höga verkningsgrad innebär dessutom lägre uppvärmningskostnader jämfört med eldning i en braskamin.

En kakelugn är ett hållbart val för dig och för generationer som följer.

MER OM KAKELUGNENS FÖRDELAR
Låt kakelugnen få en plats i bostadens värmesystem. Oavsett höga energipriser, strömbortfall eller brist på sol och vind skänker kakelugnen värme, ljus och trygghet i generationer.
Solenergi
Fossilfria transportmedel

FRAMTIDENS BOSTAD

Kakelugnen är det trygga och långsiktiga valet

Kakelugnen är mer än en vacker inredningsdetalj som skänker ljus och glädje. Den är också ett utmärkt komplement i bostadens uppvärmningssystem som oberoende av externa faktorer tryggt säkrar värme och ljus i hemmet. När du väljer en kakelugn gör du därför dina val med både hjärtat och hjärnan.

Läs mer

Sedan urminnes tider har elden och eldstaden varit det som värmt våra bostäder. Lyckligtvis går utvecklingen framåt och idag finns en mängd alternativ som kan användas som primär värmekälla. Tänkvärt är dock att i stort sett samtliga av dagens moderna uppvärmningsalternativ är beroende av el för att fungera.

Kakelugnen skänker värme, ljus och trygghet oberoende av strömbortfall, höga energipriser eller brist på sol och vind.

Det är därför vi menar att kakelugnen, med dess utmärkta och beprövade egenskaper som värmekälla, borde utgöra en självklar del av ett modernt uppvärmningssystem.

DITT HEM - DINA VAL

Matcha kakelugnen efter din stil. Vår hantverksmässiga tillverkning ger oss möjlighet att anpassa din kakelugn efter dina unika önskemål.
Våga utmana oss, vi vill göra dig nöjd!